Design de Vitrine

Trecătorul se va uita întâi în vitrină, apoi va intra sau nu înăuntru. Noi te ajutăm să intre cât mai mulți clienți. Cu ajutorul vitrinei, tu ieși în evidență, iar noi intervenim pentru a ne asigura că acest lucru se întâmplă într-un mod elegant și plăcut pentru cei din fața vitrinei.

Vitrina este una dintre componentele de marketing care îți aduc produsul aproape de potențialul client. Dar acest lucru trebuie realizat printr-o tactică care să nu fie intruzivă, ci plăcută. Poate cel care privește în vitrina ta se va identifica rapid cu produsul tău dacă îl inspiri, îl faci să zâmbească sau să viseze. Sau să își dea seama că are nevoie de ce vede expus în fața lui.

Estetica Spatiului Comercial

Prezentarea spatiului comercial este extrem de importanta. In special, este necesar ca acesta sa impresioneze simultan, prin originalitate, inovatie, dar si prin usurinta cu care clientii iau decizia de a explora si interiorul.

Astfel, in functie de cerintele specifice ale fiecarui spatiu, va punem la dispozitie o larga varietate de design-uri ce vor impresiona prin estetica si cromatica, dar vor si inspira clientului de ce magazinul tau este unul special.

Cu ajutorul designului de vitrine, noi te ajutăm să vinzi. Iar inspirația ne-am acumulat-o din alte vitrine, al căror stil încercăm să-l aducem și în România: vitrinele de pe Fifth Avenue sau de la Harrods, din Londra.

design interior, amenajare interioara, Za-Za Underwear, Promenada Mall, amenajare spatiu comercial, styling, obiecte de decoratiune, design de produs, design de vitrina, solutii personalizate pentru vitrina
Za-Za Underwear, Promenada Mall, design interior, amenajare interioara, display design, styling, obiecte de decoratiune, design de produs, amenajare spatiu comercial, design de vitrina, solutii personalizate pentru vitrina