• Despre AML Design

Bună!

Bine ai venit pe site-ul meu și în lumea mea. O să-ți povestesc despre mine și despre proiectul meu, ca să ne cunoaștem mai bine.

AML Design a apărut din dorința mea de experimentare, creație și exteriorizare a sentimentelor în concret. Atentă la experiențele mele și la interacțiunea cu oamenii, am dorit să expun aceste trăiri și în design, domeniul în care îmi place să profesez, mai ales că nucleul este același: interiorul. El este primul pas care te inspiră.

Eu și echipa mea încercăm să oferim cele mai bune și inovatoare soluții de design personalizate pentru companii și persoane fizice. Îți punem la dispoziție întreaga noastră creativitate, care imbină conceptul estetic cu cel practic, al eficientizării spațiului, astfel încât rezultatul final să te reprezinte.

AML Design este despre spațiul tău, cu care să te identifici și care să-ți reflecte personalitatea. Într-o lume așa agitată cum este cea de azi, ai nevoie de un specialist care să își facă repede și bine treaba, care să te scape de stresul asociat unei amenajări și, astfel, întreaga experiență să fie plăcută.

Fie că este vorba despre casa, apartamentul sau spațiul de la job, ele trebuie să pulseze de viața și design prin toți porii. Și aici intervenim noi, pentru ca acest lucru să se și întâmple.

Cunoscându-ne unul pe altul, vom ajunge la cele mai bune soluții, care să îți transforme universul interior din spatele ușilor închise într-o poveste elegantă sau nebună, curajoasă sau boemă. Sau cum o visezi tu, pentru că de la modul tău de a fi pornește întregul concept de amenajare.

Solutiile oferite de echipa noastră beneficiarilor de până acum au fost și sunt adaptabile și aplicabile nevoilor specifice ale fiecăruia în parte. Mai mult, proiectele noastre iau în considerare cele mai noi trend-uri din domeniul amenajărilor interioare, ele ținând cont de influența acestuia asupra stării de spirit cât și asupra imaginii oferite vizitatorilor, dar și clienților.

Eu, Ana Maria Lungan, sunt cea care te va îndruma în călătoria pe care o facem împreună în domeniul designului de interior. Sunt un profesionist care dorește să-ți devină prieten și care nu se oprește nicio clipă din descoperit lucruri noi: atât din punct de vedere profesional, cât și emotional. Asta pentru că așa văd eu imaginea completă a muncii mele: un design cu suflet.

Am fost studentă la secția de Turism la Universitatea Româno-Americană, având posibilitatea să călătoresc în toată lumea și să experimentez cele mai diverse culturi și interesante întâlniri cu oameni, locuri și concepte despre viață. Am avut șansa și bucuria să lucrez doi ani în America, un an în Olanda, un an în Marea Britanie și patru luni în Grecia. Unul dintre momentele foarte importante din aceste călătorii a fost cursul din Londra cu designerul de interior Jo Hamilton despre culoare și importanța ei în amenajarea interioară.

Inspirată de experiențele pe care le-am trăit, având cursuri de design de interior la “The Interior Design School” în Londra (2014) și Bucuresti (Dalles Go), am pus bazele firmei mele de design de interior, în anul 2013. De atunci, am realizat numeroase proiecte de care sunt mândră, oferind clienților mei servicii de design rezidențial, industrial, de produs și de vitrine.

Sunt specializată în amenajarea clinicilor de înfrumusețare și a camerelor de copiii, iar în fiecare proiect inserez cu mare drag și idei de DIY, pe care eu insămi le creez.

Designerul meu preferat este Tom Dixon, iar hobby-urile mele sunt călătoriile și aranjamentele florale.

Încântată de cunoștință și pregătită de a face față unor noi provocări.

Cu drag,

Ana Maria Lungan