• Around the World

Proiect – Travel Around the world

Ce faci când pasiunea ta sunt călătoriile și nu ai cum să călătorești tot timpul? Păi, îți aduci cu tine călătoriile în cel mai drag loc: acasă.

Aceasta a fost ideea de la care am pornit în proiectul “Travel the world”.

Beneficiarul acestui proiect și-a dorit un apartament la fel ca vacanțele lui, care să-l poarte printr-o poveste despre locuri și culturi diverse. Un apartament care să-i reflecte personalitatea și să-i descrie varietatea locurilor pe care le-a văzut.

Deci, mă bucur să îți fiu ghid în călătoria “Around the world”:

Design-ul:

Livingul e New York, intrarea si cu holul îți aduc aminte de Bucureștiul vechi, bucătăria – o bucățică din zonele de vinuri prin care proprietarul a călătorit. Napa Valley îți sună cunoscută? E o zonă viticolă foarte importantă din SUA. Acum, și într-o bucătărie plină de farmec din zona Calea Moșilor.  În dormitor ne întâlnim cu briza valurilor din Santorini. În baie dai o tură prin Thailanda. Toată călătoria într-un apartament cu două camere într-un imobil relativ nou din zona Calea Moșilor, București.

Această amenajare am făcut-o după discuții cu clientul și încercarea cât mai exactă de a-i reflecta pasiunea.  Am integrat lejer firul roșu al întregii povești: diversitatea adusă de călătorii, pe care o regăsim în culorile folosite și  în abordarea mobilierului.

Apropo de mobilier, poți observa și un exemplu de obiect DIY: lampa de metal din living, care dă și mai multă personalitate camerei.

Mulțumesc că m-ai însoțit în călătoria în jurul lumii, din care am cules suveniruri care să creeze din casa unui călător pasionat ideea de “acasă” cu adevărat.