• Elevated House

Elevated House

“Îmi doresc o casă la etajul 5 al blocului”, aceasta a fost dorința beneficiarului acestui proiect. Am pornit de la idee că amenajarea va da senzația unei case construită pe pământ, dar urcată la etajul 5 al unei clădiri de apartamente, într-o zonă rezidențială nouă din București. De aici și numele proiectului: “Elevated House”.

Design Proiect:

În acest proiect, am împletit câteva elemente cheie: apartamentul cu un aspect usor industrial, de aceea am amenajat pereții cu cărămidă. De asemenea, un alt detaliu de bază al amenajării a fost podeaua din rășină ipoxidică.

Un alt element cheie al proiectului a fost modalitatea de lucru, deoarece am pornit amenajarea de la zero, ocupându-ma de tot ce ține de instalatii, detalii electrice, termice, HVAC, finisajele podelelor, finisajele pereților, paleta de culori. Concentrându-ne un pic pe culori, putem observa cromatica foarte simplă și sobră – alb și negru, cu diverse elemente din natură. În living și în camera copilului, am inclus un detaliu natural, licheni stabilizați.