• Emotions

Emotions

Proiectul “Emotions” a pornit de la trăirile și emoțiile mele și ale soțului meu. Păstrându-le la baza conceptului, am construit în jurul lor cel mai drag loc din lume: “acasă”.

Odată ce intrăm în apartament, ne întâmpină obiectele care ne reprezintă pe noi și întâlnirea noastră. De la marea calmă, locul în care ne-am văzut prima oară, până la scaunele din bucătărie, păstrate de la nuntă. Toate elementele din casă au în spate o poveste. De aceea casa ne reprezintă în totalitate, fiind ca o extensie a poveștii noastre.

Mi-am dorit ca locuința să rezoneze cât mai bine cu emoțiile și amintirile noastre, dar să fie, în același timp, modernă și elegantă precum personalitatea noastră. Elemente care, aparent, nu se integrau în concept, au purtat cu ele prin contrastul pe care îl realizau exact acele amintiri care ne sunt cele mai dragi: scaunul verde, vechi, primit moștenire de la bunica lui, scaunele de dining furate de la nuntă, etc.

Locul nostru preferat rămâne dormitorul, deoarece pictează atmosfera litoralului, acolo unde ne-am cunoscut.

Concluzia este că cele mai bune idei pentru amenajarea casei tale stau în amintirile, emoțiile și personalitatea ta. Doar așa, atunci când noi terminăm treaba, iar tu deschizi ușa și intri într-o casă cu totul nouă, simți că e a ta, că te reprezintă și că o poți numi din tot sufletul “acasă”.