On the Go

Provocarea acestei amenajări a fost dialogul cu beneficiara acestui apartament, adică la fel ca stilul ei de viață: “on the go”.

Nu a fost greu însă să o urmărim și să-i conturăm dorințele, fiindcă știa foarte bine ce vrea, iar noi am beneficiat de toată încrederea ei ca profesioniști. Aceste lucruri ne-au ajutat să avansăm cu lucrarea foarte rapid într-un buget foarte strâns.

Cu toate că anumite culori sunt predominante, nu a vrut să o limităm la o paletă strictă. Fiind redactor, avea nevoie ca spațiul să o inspire și să se adapteze prin constrastele puternice personalității ei.

Confortul și linistea necesare inspirației pentru scris i-au fost oferite prin lejeritatea amenajării, totul fiind aerisit și ordonat și prin introducerea unui birou în living.

A fost o plăcere să colaborăm și să avem posibilitatea să cunoaștem un om complex, cu care să putem construi o atmosferă până la cel mai mic detaliu. Spunea că atenția la detalii face parte din meseria ei, iar noi am fost încântați să avem un beneficiar care apreciază implicarea noastră până la cel mai mic amănunt.