Rainbow Office

Biroul e locul în care trebuie să te simți bine, în largul tău, pentru că doar atunci lucrurile îți ies așa cum dorești. Iar când vine vorba de creativitate, biroul tău de la job trebuie să te inspire și să te relaxeze.

Acest proiect a fost desfășurat pentru o echipă creativă, care și-a dorit biroul de la job un spațiu colorat și luminos, în care să vină cu drag.

Laptopuri, căni vesele, stickere, post-it-uri, agende, pixuri, toate fac parte din viața unui oamenilor de creație, atenți la detalii, iar noi am încercat să-i ajutăm, folosind spațiul într-un mod cât mai practic pentru a le răspunde cerințelor lor. De aceea, am inclus în amenajarea biroului buzunarele practice, în care să depoziteze obiectele pe care le doresc la îndemână. Buzunarele fac parte din alt proiect pe care l-am realizat cu drag – Wall Purse (hyperlink catre pagina proiectului).

De asemenea, culorile folosite au ca scop destinderea spațiului de lucru. Culoarea își face datoria și inspiră, iar cei care își petrec o bună parte din zi acolo ajung după brainstorming-uri relaxate, la cele mai bune idei de creare și vindere a ideilor și proiectelor echipei.

Astfel, într-un spațiu luminos, în care fiecare colt este pus în valoare, orele de la birou sunt plăcute. Biroul e locul în care te simți bine, între prieteni, în care îți aduci obiecte dragi și în care ajungi să te simți ca acasă, pentru că ce în jurul tău te reprezintă.