Vitrina ZA-ZA

Acest proiect realizat în vitrina magazinului Za-Za Underwear din Promenada Mall a fost o provocare în spiritul sărbătorilor, care ne-a permis să ne jucăm cu un buget minim și nu cu foarte multe obiecte expuse.

Tocmai prin acest concept am încercat să demonstrăm faptul că o idee poate fi originală, desi planul pornește de la un styling destul de limitat, deoarece aveam de expus produsele Za-Za Underwear în cel mai puțin costisitor mod posibil.

Inspirându-ne din atmosfera intimă pe care o reproduce magazinul, am încercat să aducem atmosfera de acasă, caldă și primitoare, chiar dacă era vorba de un display. Acasă îți ții hainele dezordonate, dacă nu ai chef să le strângi. De ce să nu se întâmple așa și în vitrina de la Za-Za, tocmai pentru a crea apropierea dintre client si magazin.

“Dezordinea” din vitrină este una aparentă, deoarece hainele au fost așezate urmărind un styling precis, chiar dacă nu sunt meticulos împachetate. Ordinea din dezordinea vitrinei sugerează relaxarea și spiritul de acasă, mai ales în vremea sărbătorilor.