WALL Purse

Wall Purse a fost creat pentru MURA, agenție de design interior, echipă formată din Ileana Răducanu și Andreea Mureșan. Brieful a fost foarte precis: realizarea unui obiect care să nu fie costisitor și care să fie așezat în hol sau oriunde îmi doresc să îmi păstrez lucrurile de care am nevoie imediată. Un obiect accesibil, care să mă ajute să găsesc usor obiectele de care am nevoie. Cât mai usor posibil.

Zis și făcut! Am creat conceptul unui buzunar la îndemână pentru mici depozitări.

Gentuța de perete poate fi folosită într-o amenajare cu tematică nordică, fiind alcătuită din materiale raw, naturale, precum pielea și lemnul de stejar. Ce e interesant la wall purse: este customizabil, poate fi conceput în mai multe variante de piele, în funcție de cerințele beneficiarului sau de cromatica existentă în cameră.

De asemenea, un alt detaliu interesant despre acest obiecte este faptul că are multe întrebuințări, în funcție de imaginația fiecăruia. Poate fi așezat în holul de la intrare, ca să știi de fiecare dată unde găsești cheile, atunci când ești pe fugă. Sau în baie, unde să așezi obiectele importante, de care să faci rost fără să deschizi alte sertare sau dulapuri. Sau în bucătărie, pentru depozitarea plantelor aromate, mai ales că buzunarul e realizat din materiale naturale. De asemenea, poate fi o idee bună pentru cărțile sau telefonul mobil pe care le dorești aproape de patul tău din dormitor.

În lipsa spațiului necesar pentru o noptieră, wall purse este un element perfect de desing interior. Iar copilul tău poate să își țină creioanele colorate, riglele, pixurile sau alte obiecte de birotică într-un buzunăraș deasupra biroului său. Cool și practic, nu?